Dækskift og dækopbevaring

Slip for besværet og lad Soldal Auto skifte dækkene på din bil

Hvis du som de fleste andre danskere kører med sommer- og vinterdæk på din bil, så kender du formentlig også udmærket til besværet med at skulle have skiftet dækkene to gange om året. Og hvornår er det så lige, at dækkene skal skiftes? Kan man gøre det selv? Hvor skal man gøre det henne? Og hvor skal man egentlig gøre af det overskydende sæt dæk, der ikke skal være i brug det næste halve år?

Vi hjælper dig gerne, så du ikke behøver at skulle tænke på besværet med at få skiftet dækkene. I stedet for kan du blive godt kørende på vejen i al slags vejr hele året rundt! Vi tilbyder både dækskift og dækopbevaring på vores værksted og dækhotel i Sindal, hvor vi skifter og opbevarer dæk for mange forskellige kunder fra både lokalområdet, Frederikshavn, Hjørring og omegn.

Opbevar dine dæk trygt og sikkert hos os

Det er langt fra alle bilejere, der har et sted at opbevare det sæt sæsondæk, der ikke er i brug. Hvis du heller ikke har et sted at gøre af dem, så kan du trygt og sikkert få dem opbevaret hos os, og så slipper du endda for at skulle fragte dem frem og tilbage til værkstedet, når dækkene skal skiftes.

Vores priser på udskiftning og opbevaring af dæk

Vi tilbyder en billig pris på dækskift til kun 250 kr. inkl. dækhotel og moms. Det kan næsten ikke betale sig at lade være!

3 fordele ved at vælge os til dit dækskift

Der er flere gode grunde til at vælge vores værksted, når du skal have udført dækskifte på bilen. Her kan især fremhæves:

  1. Vi har 15 års erfaring inden for faget
  2. Vi går meget højt op i kvaliteten af vores arbejde
  3. Vi lægger utrolig stor vægt på ærlighed
  4. Kontakt os gerne allerede i dag for at booke en tid til dit kommende hjulskift eller for at høre mere om vores priser.​

Jeg ved hvad jeg laver, da jeg har 15 års erfaring indenfor autobranchen og har sidst afsluttet uddannelsen som Autotekniker og el- og hybridteknikker

Åbningstider​

Mandag

07.00 – 16.45​

Tirsdag – Torsdag

07.00 – 16.00​

Fredag

07.00 – 12.30

Weekend og helligdage

lukket

Kontaktoplysninger

Soldal Autoudlejning ApS

Hjørringvej 140, 9870 Sindal (Hal 7)

Klik her for rutevejledning

Telefon: 9394 8810

E-mail: thomas@soldalauto.dk